Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2009 21:48 - Lr Cosmetics или как да печелим с МЛМ, а не да го ненавиждаме
Автор: lrdistributor Категория: Други   
Прочетен: 7154 Коментари: 7 Гласове:
1



МЛМ системата е почти уникална с това, че всъщност няма ограничения на приходите, които тя може да генерира. Но от друга страна, новият дистрибутор трябва да е наясно, че създаването на един проспериращ бизнес изисква сериозни и постоянни усилия. Дистрибуторите-новаци нанасят големи поражения, уверявайки Ви, че просто трябва да стоите със скръстени ръце и да чакате парите сами да дойдат при Вас!!!

В повечето случаи един МЛМ-дистрибутор започва да реализира значителни печалби едва след 1-2 понякога дори 5 години работа, в зависимост от личностните му качества, от качеството на вложените от него усилия и от мотивацията на хората в неговия екип.

Като се има предвид, че МЛМ организацията е отлична среда за развиване и усъвършенстване на личностните качества на всеки свой член, смело можем да кажем, че независимо от предварителната подготовка и умения, при сериозни, целенасочени и постоянни усилия, всеки МЛМ-дистрибутор може да изгради успешен и проспериращ МЛМ бизнес.

На първо място успехът в МЛМ изисква :

да бъдете обучаеми – да научите и да разбирате основните принципи на МЛМ. Усвоите ли тези принципи Вие сте изминали 25 % от пътя към успеха в МЛМ. Погрешно е схващането, че не е необходима специална квалификация, за да бъдеш успешен МЛМ маркетолог. Както във всяка професия, и тук знанията и уменията са важна част от успеха! Учете се от спонсора си.
Дори да сте способен и талантлив, можете да пропуснете завинаги шанса си за голям успех в МЛМ,ако попаднете на слаб спонсор. В този случай търсете литература, четете, ходете на образователни семинари, учете се от успешните спонсори от по-високите нива на Вашата МЛМ организация. Не позволявайте случайността да попаднете на слаб или неподходящ спонсор да Ви отнеме правото на успех в МЛМ.;

да се научите да обучавате привлечените от Вас хора в мрежата – това Ви гарантира изминаване на 75 % от пътя към големия успех в МЛМ;
да се научите да обучавате привлечените от Вас хора в мрежата какте самите да обучават привлечените от тях хора в мрежата. Когато усвоите тези умения Вие сте изминали 100 % от пътя към успеха в МЛМ! Вие сте на ВЪРХА!
ВНИМАНИЕ – ВЪРХЪТ Е ВЕТРОВИТО МЯСТО !


Тагове:   как,   МЛМ,


Гласувай:
1



1. анонимен - Няма ограничения на приходите
25.11.2009 22:18
за високите левъли. С труд, късмет и най-вече с нахалство дистрибуторите се издигат нагоре. Процесът не е безкраен, будалите най-отдолу все някога ще свършат.

Пирамидалните структури учудващо не загиват и продължават да зарибяват под най-различни форми - от директно умножаване на пари до продажба на различни по-едри и по-дребни стоки.

Не, благодаря! След като едно нещо си има цена, защо трябва да го купя на поне 10 пъти по-висока? И като е толкова добро или полезно, защо го няма в търговската мрежа, а се продава само на ръка?
цитирай
2. lrdistributor - аз съм на мнение, че и нещата в маг...
27.11.2009 17:56
аз съм на мнение, че и нещата в магазина минават през няколко прекупвача и това че не наблюдаваме процеса не ги поевтинява. Но в крайна сметка е въпрос на личен избор дали човек да се занимава с МЛМ или не. Някои хора успяват, да с нахалство, но успяват. Въпроса за човек е дали става за това, дали може да бъде такъв, дали иска, и дали това отсреща го удовлетворява. Що се отнася до мен, аз си пиша тук, мисля, че на никой не преча с това, имам доста мъничка мрежа, която нещо не се разраства, за да води до значим за споменаване доход, ама нека здраве да има, това е важно.
цитирай
3. анонимен - LR е върхът!
07.12.2009 17:57
Страхотни възможности, супер качествени продукти! Аз се доверих на LR и не съжалявам въобще за това..а който не е опитал продуктите, само е загубил! Да бъдеш сътрудник на LR не означава да си дистрибутор! Ние сме потребители на продуктите, горди сме , че ги използваме, карат ни да се чувстваме перфектно..какво повече. Поздрави за Диси и все напред!
цитирай
4. анонимен - лр е чудесен
30.01.2010 16:41
Двамата със съпруга ми от два месеца пием алое вера с коприва.Имаме чувствителни подобрения на здравословните ни проблеми.Например:понижи ми се холестерола с една еденица,не ми се подува стомаха от колита,намалих малко и от теглото,кръвното на съпруга ми леко се понижи,подоври се сънят му.Продължаваме да го пием,тъй като с него се чувстваме по бодри и жизнени.Поради това повярвах в продуктите на лр и от 20 дена съм и сътрудник .Надявам се,че ще мога да се справя.Поздрави на всички сътрудници и потребители на лр и дерзайте.анонимен
цитирай
5. анонимен - Стефан Димитров
26.05.2010 14:28
Здравейте искам да обменям опит и знание със дистрибуторите на LR. Аз съм от 2 години дистрибутор за Гърция и България. Скайпа за връзка ми е: gaskoing
Винаги ще има хора който ще гледат със недоверие към продукта защото хората са си поставили граници и за тях нормалното е да стават сутрин в 7 за работа и да работи за друг, но от другата гледна точка трябва да има и на нас кой да ни носи пицата до нас или да ни дава билетче за рейса не може всички да сме богати, след това искам да кажа на 1-вия коментар анонимен господине или госпожице, будалите не свършват защото вие сте тези който както казах ставате сутрин в 7 за работа и работите за някой друг, със вашия коментар имам чувството че живеете поне със 50 години назад, сега има по евтини начини да се копуват стоките защото ако минат през магазин ще трябва да се сложи ДДС и магазинера трябва да си сложи някой друг лев а за да стигне до него преди това той трябва да го вземе от някъде например от склад и там цената ще стане двойна! вие за какво влизате и ползвате интернет като има и пощи..? не е ли същото?
Продуктите са на средно ниво при положение, че това е висш клас козметика!!!
Фирмата дава право на собствен план маркетинг и всеки определя работното си време и не ви е нужен трудов стаж или диплома.
цитирай
6. анонимен - до г-н Стефан Димитров
01.06.2010 17:58
Драги ми господине.Една икономика се гради на брутният вътрешен продукт или всички стоки и услуги произведени за определено време в определен геогравски раьон ! Като продавате продуктите на немците повишавате техния вътрешен продукт, до тук добре ще кажете ама то нали копуваме автомобили,дрехи и тн който са внос.До колкото разбирам вие призовавате всички "интелигентни и напредничеви инициативни люде" да не работят от 7 до 18 часа, а да идват в твоята мрежа и да копуват и продават вашите придукти, иначе са будали ?!?!
Като изключим високите технологии, хората който стават в 3 сутринта да Ви замесят хляб за да го има котато се събидите по обад,тези който ви учат децата,който ви строят къщите и Ви подържат Мерцедеса !?!?!
Моля Ви се г-н Димитров по сериозно не може всички да си оставим работата и да продаваме кремчета и мазила на космическа цена...били качествени, добре никой не го успорва, но кога ще стигнем средната европейска заплата...няма да е скоро, но ще се изисква много работа и труд да се вдигне на крака родната икономика и това няма да стане с алъш вериж по семинарчета.А с много упоритост и инвестиции в сферата на туризма,земеделието,високите технологии,зелената енергия,хранително вкусовата и леката промишленост и тн...
Да ме извиняват всички дистрибутури на LR, всеки търси лекото и лесното за много пари и без да прави почти нищо да има стандарт като на 5-то поколение английски аристократ.До там ще я докарат само шепа хора който стоят на върха на пирамидата и който са започнали първи.

p.s. според мен бъдещето не е в МЛМ, а в он-лайн търговията, директно производител-краен потребител, а останалите да се хващат на работа как не се научиха толкова години че безплатен обяд няма и американската мечта важи САМО за Америка !

Поздрави :-)))
цитирай
7. анонимен - 8 месеца
16.09.2010 02:20
за 8 месеца имам доход ~700лв месечно и подписах договора за първата кола, като се има педвид, че съм на 20г, МЛМ и по-точно ЛР е нещо наистина на време влязло в живота ми, за което съм сууууупер благодарен :)))))
цитирай
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930