Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2009 18:29 - Наистина ли алое помага, ами примери?
Автор: lrdistributor Категория: Други   
Прочетен: 3272 Коментари: 1 Гласове:
0



Спрей за пряко действие

Той е подходящ за незабавна грижа за кожата – за бързо облекчаване и успокоение на кожата при порязване, изгаряне, зачервяване, ухапване, охлузни рани, възпаления. Съдържа 83% алое вера и подходящо съчетание на екстракти от thymus, лайка, цикория, евкалипт, градински чай, джинджер, пореч, страстоцвет, прополис и невен. Бързо успокоява възпалената и изключително чувствителна кожа. Усилва действието на концентрата Алое Вера, ако е нанесен преди концентрата.

 

Концентрат Алое Вера

image

Това е концентрат с високо съдържание на лечебния гел – 90%, който хидратира, облекчава и успокоява раздразнена и възпалена кожа. Подходящ е за използване на наранена и възпалена кожа. Показателна употреба при изгарания от слънце, охлузвания, различни кожни рани, подутини, отоци, компреси за изкълчване. Подходящ за борба с акне и излишна мазнина по кожата.

 

Крем с прополис

image

Прополиса е вещество, което пчелите произвеждат за дезинфекция на кошерите си и поради това има силно антибактериално, противогъбично, антисептично, противовъзпалително и противоокислително действие. Съдържанието на алое вера (79%) и прополис заедно с други съставки като витамин Е и В – каротин, екстракт от лайка създават крем, подходящ за хидратация, успокоение и облекчение на суха кожа. Подходящ е и за третиране на загрубели участъци на кожата, където е налице натрупване на мъртви клетки.

 

Загряващ лосион

 

Лосионът с 45% съдържание на алое вера е подходящ за масаж при болки в ставите и мускилите. Съчетанието на алое вера със съставките ментол, евкалиптово масло, масло от жожоба, масло от wintergun, сусам и кайсиеви костилки го прави много резултатен при мускулни болки (гръб, кръст, шия). Подобрява кръвообръщението, бързо облекчава и успокоява болката. Качеството да загрява го прави основен продукт при спортистите. Не е показателен за употреба при възпалени и разширени вени.

 

Мъжка поддържаща серия

Серията Алое Вера for Men (пяна за бръснене, афтършейв, крем Анти стрес) за всеки вид кожа е специално подбрана за нуждите на мъжката кожа. Хидратира и предпазва от вредни атмосферни влияния. Поддържа естествените защитни сили на кожата. Оставя чувство за чистота и свежест.

 

Алое вера – серия Грижа за бебета

image 

Една завършена серия продукти, които се грижат и успокояват ежедневно  нежната бебешка кожа по време и след баня, правейки я кадифена и гладка. Грижовният гел в съчетание с качествени съставки и изследвани масла предлага на бебешката кожа пълна защита от вредните атмосферни влияния. Новата пяна за вана Алое Вера предлага радост по време на банята, както за бебето, така и за майката и дарява кожата с гладкост, чистота и нежност.

image

Всички продукти за бебета са изследвани и оценени с отличен от института Dermatest.




Гласувай:
0



1. анонимен - прополис
22.06.2012 16:37
Каква марка са продуктите и къде евентуално могат да бъдат намерени?
цитирай
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031